Vores Idé

Hos Ancestrale er vores mission at servere unikke vine og harmonisk mad. I denne mission er økologi i spidsen og skarpt efter følger bæredygtige initiativer. For os er vores søgen efter bæredygtighed mere end bare sortering af affald, det er de kloge valg i vores daglige rutiner.

Det er vigtigt for os at arbejde tæt sammen med vores leverandører, de dygtige leverandører af vores værdier. I samarbejde med dem følger vi sæsons kommen og gåen, hvilket afspejles i maden såvel som i udvalget af vin og cocktails. Der er en glæde og stolthed ved at arbejde med mennesker, der deler de samme værdier som os.

Vi ser frem til at byde dig velkommen i vores verden.

Denne Uge

Hver uge fokuserer vi på noget specielt, noget ganske unikt.

    @ancestralebar

    Vinen

    Vores vine er lige så omhyggeligt udvalgt som de grøntsager, fisk osv., vi køber og forbereder. Vi har den største kærlighed til rene og umanipulerede vine, også kendt som ‘naturvin’. Vi stræber efter at have noget for nørderne, de indviede, men bestemt også for begynderen – hvor vi gerne fortæller og forklarer.

    Vores udvalg strækker sig over vine, der er “livlige” og “funky”, til dem, hvor smagen vil være mere genkendelig. Men bare rolig, vi sørger for at finde en vin, du vil elske at drikke … Eller måske mere end en?

    Vores helt egen sommelier, Johann Duedahl Jacobsen, vælger vinene og sørger for, at der altid er en ny oplevelse fra vores brede og mangfoldige udvalg af fantastiske vine.

    Vi ser frem til at hælde vin i dit glas.

    Eftermiddagssmager

    Hver dag mellem 4 – 6pm tilbyder vi vores ‘Eftermiddagssmag’. Et pusterum lige efter arbejde, hvor du kan smage 3 vine til 100 kr. Disse vine vælges på dagen, hvilket kan afspejle både vejret og stemningen i dagens vært.

    Tjek vores Instagram for de nyeste tilføjelser til @ancestralebar vinkort.

    Følg os på Instagram

    Cocktails

    Ancestrale handler ikke kun om vin, vores sæsonbestemte cocktailmenu er kreeret og skabt internt, med den højeste procentdel af ingredienslisten lavet af friske, økologiske og lokalt producerede råvarer.

    Vores sæsonbestemte udvalg er skabt af fremadstormende globale bartendere, de bartendere der fokuserer på cocktails med et min. af spild, og hvor smag og tekstur møder raffinement.

    Maden

    Ah, maden, et bærende element til vores vin og cocktails. Vi lægger vægt på grøntsager og fisk, samt mejeri i vores retter, alt sammen tilpasset årstiderne. Vores menufokus er på bæredygtige fødevarevalg, et princip for at fremme økologiske værdier.

    Menuopsætningen er enkel, bestil lidt, men godt, du kan altid tilføje mere. Der er altid et godt udvalg af snacks og retter, der er både til at stille den lille og store sult. Menuen ændres, som sæsonerne kommer og går, og vi ser frem til at præsentere noget nyt og frisk for dig.

    Download vores menu

    Reservations

    Ancestrale er en lille virksomhed, og nogle gange er vi nødt til at være kreative med vores rum. Hvis du er 5 eller flere gæster, så send os en e-mail, så gør vi vores bedste for at gøre plads til dig. Vi kan rumme i alt 45 gæster, så bookinger anbefales.

    Derudover er vi tilgængelige til små private begivenheder, vinsmagninger osv. Uden for vores normale åbningstider og dage. Send os en forespørgsel, så undersøger vi din anmodning.

    BOOK BORD

    Åbningstider:
    Mandag – Torsdag 16:00 – 23:00
    Fredag – Lørdag 16:00 – 00:00

    Adresse:
    Oehlenschlægersgade 12 st. th.
    1663 København V

    Kontakt:
    info@ancestrale.dk

    Tel:
    +45 3135 3851